Klarar designprylarna flytten?

Du har ägnat tiotusentals timmar åt att inreda ditt hem, att lacka, olja och fixa till dina möbler som du ser på som dina finaste och mest värdefulla ägodelar. Nu är det dags att flytta och ett obehag sprider sig i magtrakten: hur ska det gå med designprylarna i flytten?

De flesta personer som någon gång har flyttat vet hur det känns att oroa sig inför den stora dagen då hela hemmet ska in i en flyttbil och transporteras flera mil. Orostankar kring om något kommer att gå sönder eller komma bort i flytten motar knappast bort sömnlöshet och stress inför en flytt. Att hyra en professionell flytthjälp som Rent and move är det första steget för att se till att ha flytten under kontroll.

Det gäller att vara förnuftig när det kommer till flytt av bohag om dina prylar har ett stort värde. Köp ordentligt med högkvalitativa flyttlådor – din flytthjälp kan säkert erbjuda sådana. Undvik stress och hastiga beslut och låt flytten ta tid. Om du är osäker på vad som är det bästa sättet att transportera exempelvis en stor spegel eller en skör lampa är det bra att rådfråga flyttfirman. Kanske de har särskilda rutiner vid flytt av ömtåliga saker.

Om du planerar väl, tar hjälp av en flyttfirma och ser till att ställa de rätta frågorna så kommer flytten att gå väl.